Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Google τιμά με doodle και ένα υπέροχο παιχνίδι τη διοργάνωση στο Τόκιο

2

Στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων, η Google λανσάρισε το Champion Island. Είναι το μεγαλύτερο Google Doodle παιχνίδι που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το Champion Island στην ουσία είναι ένα RPG με πλήθος minigames και κατηγορίες εξερεύνησης. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στη Google homepage από την  ημέρα της Τελετής Έναρξης. 

Συνολικά υπάρχουν επτά minigames, table tennis, rugby, τρέξιμο, κολύμπι κ.α. Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, υπάρχουν και άλλα πράγματα να βρεις και να εξερευνήσεις, επομένως δεν θα αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να τα ολοκληρώσεις την πρώτη φορά.

Η Google διοργανώνει το δικό της μίνι… πρωτάθλημα, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να γνωρίσει την αθλήτρια «Lucky».

Η εν λόγω προσπάθεια της Google πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ιαπωνικού στούντιο animation, «Studio 4°C».

Κάθε μέρα που το doodle τρέχει, οι παίκτες θα συναντούν νέους φίλους (και εχθρούς), θα συλλέγουν scrolls και θα ολοκληρώνουν challenges.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να αναφέρουμε διάφορες ιστορίες από το Χοκάιντο έως την Οκινάουα στο Doodle», δήλωσε η σχεδιαστική ομάδα. «Εμπνευστήκαμε από γνωστές ιστορίες της Ιαπωνίας και ελπίζαμε να μεταφέρουμε την πλούσια και φυσική ομορφιά της χώρας, όπως υποθαλάσσια τοπία, αμμώδεις τροπικές παραλίες, δάση και χιονισμένα βουνά».

Επιλέξτε να γίνετε μέλος σε μία από τις ομάδες (Blue Ushi, Red Karasu, Yellow Inari και Green Kappa) για να συνεισφέρετε στα παγκόσμια leaderboards σε πραγματικό χρόνο, ενώ θα μπορείτε να κερδίσετε διάφορα τρόπαια στην πορεία. Τα ψηφιακά αθλητικά παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθείτε περιλαμβάνουν πινγκ-πονγκ, σκέιτμπορντ, τοξοβολία, ράγκμπι, συγχρονισμένη κολύμβηση, αναρρίχηση και μαραθώνιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: O «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τα μετάλλια – Ποιος προηγείται

Φωτεινή Δάρρα: Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή

Φωτιά στην Αττική: Πάνω από 300 σπίτια με ζημιές – «Χάσαμε τις περιουσίες μας» λένε οι κάτοικοι

,,Δείτε Περισσότερα, Πηγή: Πρώτο Θέμα

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.